Copy Skip to main content

Wenkbrauwen…

Een blik zegt meer dan duizend woorden….

Wenkbrauwen, ze zijn er in verschillende soorten en maten. We zijn ons meer bewust geworden wat de vorm van de wenkbrauw kan doen met het gezicht. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden om een perfect gestylde wenkbrauw te krijgen.

Verven:

Het merk “Refectocil” speelt in op de hedendaagse vrouw. Er zijn 9 tinten verf te krijgen en onderling kan ik deze mengen om zo de kleur te krijgen die goed bij u gezicht past. De verf pakt ook de kleine dons haartjes mee, zodat het lijkt dat u een vollere wenkbrauw heeft. De verf wordt lichter naarmate de weken verstrijken, maar toch kunt u z’n 4 tot 6 weken genieten van u mooie wenkbrauwen.

Epileren / Threading:

In mijn salon De Nagelhoek maar ik gebruik van verschillende soorten technieken om u wenkbrauw een mooie vorm te geven. De meest voorkomende techniek is de touwtjes techniek ook wel Threading genoemd. Door middel van een katoenen draad kan ik heel precies de haartjes verwijderen. De techniek is niet geheel pijnloos, maar de haartjes blijven langer weg, waardoor epileren met een pincet minder vaak nodig is.

Wax:

Cool Flexx is een revolutionaire wax van de laatste generatie met een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie. De wax wordt opgewarmd tot een aangename temperatuur. Vervolgens wordt de wax aangebracht met een spatel en zonder strips verwijderd. Hierdoor kan ik preciezer werken. Ook waxen is niet geheel pijnloos, maar doordat je meerdere haren tegelijkertijd kunt verwijderen is deze methode minder pijnlijk dan Threading.

We hebben het nu gehad over de wenkbrauwen verven, epileren en waxen. Ook als u graag u bovenlip gedaan wilt hebben kunt u hiervoor bij mij terecht. Vraag gerust naar de mogelijkheden en combinatie afspraken.

Wil jij ook een afspraak maken?