Copy Skip to main content

GET SHELLAC-ED

Wat is Shellac ?

Shellac is een revolutionaire nailpolish. Een combinatie van gel en UV3-technolgie zorgt er voor dat de polish langdurig blijft zitten. Shellac is niet schadelijk voor de nagels. De lak hard uit onder een UV-lamp en u bent meteen ‘ready to go’. De Shellac geeft een natuurlijke mooie hoogglans en versterkt daarnaast de conditie van de nagels. De lak kan in 10 minuten gemakkelijk verwijderd.

Hoe werkt het ?

CND Shellac is de enigste lak waar je de natuurlijke nagelplaat niet van hoeft te vijlen. Geen beschadiging aan de natuurlijke nagel !

CND Shellac breng je aan als een lak, dus geen gel potjes met penselen, alleen een flesje en een kwastje.

CND Shellac wordt onder een  UV uitgehard, dus geen lange droogtijd.

CND Shellac is gemakkelijk zelf thuis te verwijderen in 10 minuten! Zonder vijlen ofzonder frezen!

En verder…

Shellac is  geen normale nagellak maar ook geen normale Gellak. Volgens CND (Creative Nail Design) is het de belangrijkste innovatie in de nagelbranche in jaren. De revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie combineert de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour & Effects nagellak.

Resultaat

  • 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!
  • Met Shellac heb geen afgesleten randen meer, geen scheuren, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage.
  • Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglans nagels die toch flexibel zijn.
  • Shellac Nagellak is dun, flexibel en biedt een sterke bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels.

Succes van CND

Het succes van Gellak en met name CND Shellac nagels is zo groot dat na Amerika het nu de beurt aan Europa is om overspoeld te worden met namaak Gellak. Zo zie je in dat er in nagelstudio’s namaak Gellak wordt aangeboden en websites die Shellac aanbieden aan particulieren die letterlijk alles van CND Shellac nagellak hebben overgenomen tot aan de naamgeving van de kleuren toe.

Het mag duidelijk zijn dat deze producten bij lange na niet de kwaliteit behalen van de originele Gellakken en CND Shellac nagellakken, maar er is ook het gevaar dat de gebruikte stoffen ongezond zijn aangezien we naar de herkomst en samenstelling alleen maar kunnen raden daar deze niet is terug te vinden op de verpakking.

Om te spreken voor CND Shellac nagellak, er is maar één echte en dat is CND Shellac nagellak te herkennen aan het CNDc logo en de term Power Polish.

CND Shellac is door de bij de Readers Choice Awards 2012 wederom uitgeroepen tot het BESTE GEL POLISH PRODUKT 2012

3 x op een rij. 2010, 2011 en 2012 CND Shellac de Original Power Polish!

Wil jij ook een afspraak maken?