Copy Skip to main content

Je staat er niet altijd bij stil, maar onze handen zijn ons visitekaartje. Iedereen heeft wel een reden dat normale nagellak niet langer houdt dan 1 a 2 dagen. Snel een beschadiging door het werk, nagels die steeds breken of net niet droog genoeg om de autosleutels uit de tas te pakken. We kennen het allemaal, maar je kunt er NU wat aan doen.

Jij wilt toch ook 3 weken mooie glanzende nagels? Kies dan nu voor een Shellac behandeling. Ik werk uitsluitend met het beste merk; CND Shellac. Geen verlening en geen beschadigde nagels meer.

Wat is CND Shellac?

CND Shellac dé originele UV- polish die zorgt voor ruim drie weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND, de innovatie Shellac. Dat het succes van deze eerste 14+ day nail polish zo een groot succes zou zijn had niemand durven dromen. Tegenwoordig is Shellac niet meer weg te denken uit menig salon.

Systeem

CND Shellac is een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om te werken met elkaar. Zo zijn de producten van CND die nodig zijn voor het aanbrengen van Shellac afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat Shellac kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen werkt De Nagelhoek dan ook in het gehele systeem van CND.

Is het veilig?

CND Shellac is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Het verwijderen van Shellac is geheel veilig en pijnloos. Shellac wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.

Wat biedt De Nagelhoek voor CND Shellac behandelingen:

De Nagelhoek werkt uitsluitend op de natuurlijke nagel. Dit wil zeggen dat een verlenging niet mogelijk is. Als u bij De Nagelhoek komt is er een uitgebreid assortiment in kleuren van het merk CND Shellac. U kunt ook kiezen voor een naturel look of een French Manicure. De Nagelhoek heeft een groot assortiment in Nail-Art. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld glitters, folies, stempels en meer. Samen met u kijken we wat u wensen zijn.

Wil jij ook een afspraak maken?